Att tänka på innan du reser

Innan du åker ut och reser så är det som med vilken resa som helst så att du måste tänka igenom några saker innan taxin till flygplatsen anländer. 

För det första så måste du besluta vars du vill åka, detta är ju en ganska vital del, eller hur? Det första du ska göra då när du bestämt vilket land du ska åka till är att börja titta på vilka alternativ som finns för att ta sig dit och hur du ska få tag på biljetter. Ibland kan det vara bäst att fixa allting själ och få det precis som du vill, men ibland kan det också vara bekvämt att vända sig till en resebyrå som specificerat sig på just resor till sportevent. Dessa har ofta färdiga paket du kan köpa, eller så skräddarsyr dem ett efter dina önskemål.

I övrigt så är det vanliga saker som att försäkra sig om att passet är giltigt, räcker reskassan och hur ser transportmöjligheterna ut i staden du skall åka. Finns det kanske något mer i staden du har lust att se. Se till att läsa på lite om staden för att kunna få ut maximalt av dina dagar på resande fot. Se också till att du har ditt Europeiska sjukförsäkringskort med dig, samt andra handlingar som har med hälsa och identifikation att göra.