Förvaring för allt från resorna

Om du reser mycket för att se på fotboll så gör du säkert annat på resorna än att bara gå på matcher, till exempel utforskar stället du befinner dig på. Du kommer säkert hem från varje resa med nya saker, såsom souvenirer både från fotbollen och landet du rest till.

Vad händer sedan med alla sakerna du kommit hem med? De kanske ligger och samlar damm i något hörn? Det är lite synd, särskilt om du verkligen hade kul på resan. Varför inte se till så att minnena får ta plats i ditt hem?

Gör en minneshylla

Ett bra förslag är att sätta ihop en minneshylla, det vill säga en hylla som innehåller alla saker från dina resor. Det finns mycket fina möbler för förvaring du kan beställa direkt på nätet. Klicka här för att se några exempel på sådana.

Ett fint vitrinskåp passar till exempel perfekt som förvaring åt fotbollsminnen. Om du har ett favoritlag kan skåpet bli dedikerat till allt som har med det laget att göra. Fördelen med det är dessutom att allt kommer att vara i samma färger vilket gör det extra snyggt. Du kan naturligtvis göra samma sak med souvenirer som har med landet att göra, även om du säkert behöver mer plats för fotbollsgrejerna än souvenirer.