Något att göra på vintern

Den som gillar fotboll upplever ibland vintern som något av en mellanperiod. Fotbollssäsongerna är över och det gäller att fylla dagarna med andra aktiviteter.

Sportiga aktiviteter för den aktiva

Det kommer nog inte som en nyhet för någon att det finns gott om vintersporter att ägna sig åt under de kalla och snörika månaderna. Längdskidåkning, alpin skidåkning, skridskoåkning, ishockey och hundspann är bara några av de härliga aktiviteter som vem som helst kan prova på. Det råder en missuppfattning att man måste börja med dessa sporter redan som barn för att kunna ägna sig åt det i vuxen ålder. Så är dock inte alls fallet. Det finns nybörjarkurser för vuxna på många platser i landet och det går naturligtvis även att träna på egen hand. Gå online och hitta nya hockeyhandskar och hjälm samt skridskor så har du allt du behöver. Med sport på schemat går vintern snabbt.

Lugna aktiviteter i hemmets lugna vrå

Alla gillar inte sport, men lyckligtvis finns det även annat att göra när kylan och snön kommer. Att krypa upp i en fåtölj med ett handarbete eller en bok kan vara nog så trevligt. Vintern är vacker även när den betraktas från insidan av ett fönster.