Premier League

Premier League är världens mest omtalade fotbollsliga. Det är där alla de bästa lagen samlas för att göra upp.

Fotbollsvärldens främsta spelare lockas till ligans klubbar i utbyte mot ära, uppmärksamhet och ofantliga mängder pengar. Man kan nu, via Internet, lätt spela på Premier League. Det är stora summor pengar det handlar om och har du tillräckligt med kunskap, mod och tur, kan du vara den som tar hem jättepotten.

Genom åren har mästare kommit och gått och konkurrensen är otroligt hög. Kända lag som Chelsea, Arsenal, Manchester United och Liverpool har länge varit de mest omtalade, även utanför Englands gränser. De har ett stort antal supportrar som vallfärdar från Europas och världens alla hörn för att få befinna sig på arenans läktare och heja fram sitt favoritlag.

Premier League ligger till grunden för många fotbollsresor och Sverige är inget undantag. Inför varje match som närmar sig lämnar bussar och flyg våra gränser för att lämna av en skara trogna fans vid arenans öppning. Du kan välja att göra resan själv, med bara ett par vänner, men om åker med en organiserad tur kommer du med säkerhet att uppleva en otrolig gemenskap. För att undersöka saken närmare kan du besöka Fotbollsresor.nu. Där finner du information om resor till ligans alla matcher och du kan också se de som endast går till matcher där ditt favoritlag spelar.