Tips på fotbollsresor

Även om Allsvenskan i dagsläget är hur spännande som helst så är det ju trots allt lite häftigare att åka utomlands och titta på fotboll. Här kommer därför några tips på spännande fotbollsresor.

Liverpool

Ett säkert kort vad gäller fotbollsresor är givetvis att åka till Liverpool och se The Reds som de också kallas på klassiska Anfield Road. Stämningen på Anfield är någonting som bara måste upplevas på plats, framför allt om man är Liverpool-fan.

Dortmund

Vill man uppleva något utöver det vanliga bör man definitivt resa till tyska Dortmund och se Bundesligalaget Borussia Dortmund. På Signal Iduna Park är det som regel näst intill alltid fullsatt, vilket innebär över 80 000 i publiken. Framför allt den läktarsida där Dortmundfansen står och som kallas ”gula väggen” är minst sagt imponerande.

Barcelona

Något man bara måste göra som fotbollsfan åtminstone någon gång i livet är att se en match på legendariska Camp Nou i Barcelona. Den allra största matchen man kan se på Camp Nou är givetvis det så kallade ”El Clasico”, det vill säga matchen mellan Barcelona och Real Madrid.