Upplev live fotboll bättre med hörapparat

Ett tecken på nedsatt hörsel kan vara att du får be en annan person att upprepa vad den sagt. Det är även ganska vanligt att personer i din omgivning ber dig att sänka ljudet på tv:n eftersom att de upplever att ljudet är alldeles för högt.

Olika grader av hörselnedsättning

Det finns olika grader av hörselnedsättning. En lätt hörselnedsättning innebär att du har svårt att höra personer som talar tyst. Du kan även ha svårt att förstå vad små barn säger och höra fågelkvitter. Vid en måttlig hörselnedsättning har du svårt att uppfatta både konsonanter och vokaler. Det går oftast bra att höra i tysta miljöer. I bullriga miljöer blir det däremot svårt att uppfatta ljud. Grav hörselnedsättning innebär att det är svårt att följa samtal i grupp och att höra utan hörapparat.

Missa inget under fotbollsmatchen

Oavsett om du funderar på att åka på en fotbollsresa eller se ditt favoritlag spela live på tv, så vill du ju såklart följa med på vad som händer under matchen. Det är ju inte så roligt att missa när ditt favoritlag gör mål. En hörapparat är ett hjälpmedel som gör att du inte missar något på grund av din hörsel. Klicka här för mer information om hörseltester och hörapparater.